Wat betekent?

Als daar een verzekering kan zijn afgesloten voor een wagen, dan geldt welke verzekering in principe ook op dit ogenblik dat daar af en toe een ander in de auto rijdt vervolgens de eigenaar. Alleen wanneer er regelmatig een ander dan een eigenaar in de auto zal rijden kan zijn dit cruciaal dat een verzekeraar dit beseft.

Het zou behoren te mogen denk ik? Zo zijn een motor en ik verzekerd, doch kan zijn dit ook niet mijn eigendom. Kan zijn het ons legale constructie?

U kunt het allerbeste betreffende uw gabber doorpraten het u op dit ogenblik nauwelijks bedrag bezit om de schade te betalen. Wellicht mag hij het bedrag voorschieten ofwel zijn er verschillende methodes mogelijk om het onderling op te lossen. Je hoop dat u daar samen uitkomt!

Een tegenpartij mag de schade indienen voor uw verzekeraar. U dan ook bezit uiteraard zelf de selectie om deze schade retour te betalen met een verzekeraar. Zo valt u dan ook niet in premie en scharvrije jaren terug. Hopelijk heb ik u dan ook vraag beantwoord.

Je mag aangaande kennissen hun auto lenen om een paar weken mee op vakantie te kunnen tot Frankrijk. Je heb begrepen dat de verzekering op een wagen kan zijn afgesloten is en het dus in principe niet toe doet wie er beschadiging rijdt. Echter zullen daar bij schade iedere keer kosten bestaan wegens de eigenaar betreffende een auto. Onder andere zal bestaan no-claimkorting omlaag.

Ook de vraag of indien een autoverzekering bv wordt overgezet naar haar kleindochter ofwel ze een BM betreffende mijn ma kan behouden.

Mijn levensgezel heeft schade gereden met mijn wagen, de verzekering WA beperkt casco staat op mijn titel, nu zou ik wensen begrijpen of ik hiertoe verzekerd ben om de schade daar op te verhalen. Ofwel mogelijkerwijs op een verschillende verzekering met mijn levensgezel.

Mits de wagen uw eigendom kan zijn bent u dan ook verantwoordelijk vanwege een wagen en verzekering. Bij heel wat verzekeraars is dit niet geoorloofd dat de verzekering vervolgens op benaming van iemand anders staat.

Ingeval dit geoorloofd kan zijn om het kenteken op uw vaders benaming te zetten, vervolgens zullen we dat adviseren. Het kan zijn in een praktijk handiger indien de hoofdbestuurder verder alleen het kenteken en de verzekering op persoonlijk titel heeft staan.

Bedankt voor uw toelichting. Bij ons belastingschuld mag de belastingdienst beslag leggen op de bezittingen. Verder op het gebied een antieke schuld welke nog niet retour is betaald.

Je vraag me zeker af of dit uberhaupt mag dat persoon ons auto op bestaan naam zet teneinde aansluitend alleen volkomen ook niet in welke auto te autorijden.

je ben weet jaren in dit bezit over ons wagen die op mijn benaming staat en ook verzekerd is op mijn titel .Meteen wensen zijn je de wagen op iemands anders benaming zetten doch een verzekering gewoon op mijn naam .Ik wees gewoon hoofdbestuurder en eigenlijk alleen een gene die de auto bestuurdt ,kan dit ?

Uw zusje mag zo’n verzekering ook niet zelf afsluiten. Wel mag zij onder andere wensen dat ze aanvullend is verzekerd voor haar zorgverzekeraar en ons overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

ik wensen zijn mijn auto op naam met mijn vriendin laten zetten die geen rijbewijs bezit en de autoverzekering op mijn naam laten ogen.

Geachte je heb een belangstelling ik heb een wagen gekocht en mij vriend samenwonend bezit hem verzekerd nu aankomen we erachter het hij moterrijtuigenbelasting schuld heeft mogen ze meteen mijzelf wagen in beslag nemen als een auto op mij benaming staat en hij de verzekering louter op bestaan naam heeft? Wij wisten het nuttige referentie niet en meteen durf ik de straat ook niet op

Heb je uberhaubt ons nederlands rijbewijs nodig teneinde betreffende een hollandse wagen te rijden? ofwel kan het ook betreffende ons belgisch rijbewijs?

Ik rijd aan het meestal wat grotere en zwaardere wagen’s daar welke (stukken) goedkoper zijn op de tweedehandsmarkt. Dit bestaan vervolgens veelal tevens auto’s welke redelijk met een prijs waren toentertijd ze nieuw waren (> € 35.

Nu wonen we sinds 2 week in ons appartement betreffende eigen overdekte parkeerplek en die parkeerplek staat pal behalve een paal.

Wanneer er persoon zonder rijbewijs in mijn wagen rijdt en diegene veroorzaakt beschadiging. Auto is immers verzekerd. Wie is daar dan verantwoordelijk?

Het is voor verzekeraars cruciaal het u dan ook het schadeformulier zo goed mogelijk invult, doch ons foutje mag voordoen. Het gaat er tenslotte teneinde het de verzekeraar de situatie echt kan inschatten en mag vaststellen iemand die daar aansprakelijk kan zijn. Een extra AM rijbewijs zal in dit geval gering wijzigen met een beoordeling aangaande de beschadiging.

Hallo.Ik heb een wagen ,doch nog geen rijbewijs en heb deze verzekerd,maar kwam tot een ontdekking dat je 90 euro ieder maand betaal voor enig WA,terwijl ons vriend aangaande mijzelf precies ons jaar bestaan rijbewijs bezit en 30 euro ieder 3 maanden betaald.

Bent u dan ook nauwelijks partners en/of woont u niet op hetzelfde adres? Dan kunt u ons dit beste even telefoneren een persoonlijk raadgeving. We zijn telefonisch bereikbaar op 035-6265544.

U moet de verzekering informeren het een auto verkocht kan zijn. U kunt nu problemen bij een schade krijgen met een dekking.

Wanneer u 2 auto’s gelijktijdig op uw naam verzekert, bouwt u 2 setjes schadevrije jaren op. Die van u dan ook en welke met de levensgezel. Ingeval uw partner schade maakt bezit het louter kracht op het setje schadevrije jaren aangaande haar auto en ook niet op welke met u.

Beste, u zegt in een inleiding op die site o.a.: Stel dat jouw je auto uitleent met je broer om eventjes vlug ons boodschap te verrichten. Deze komt terug betreffende ons deuk in de bumper, omdat hij ons paaltje over dit hoofd zag. Iemand die is er vervolgens aansprakelijk wegens de schade?

Voorspoedig wordt op de (verplichte) aansprakelijkheidsverzekering elke bestuurder zodra verzekerde aangemerkt en gaat een verzekeraar de beschadiging in verzorging nemen. Tussen bepaalde omstandigheid mogen daar desalniettemin moeilijkheden voorstelling. Zie hiertoe een tekst Aansprakelijkheid als anderen uw wagen besturen.

Wat vervelend het uw kameraadje ons wiphlash heeft opgelopen. Het is zowel gedekt bij een WA-verzekering van de eigenaar betreffende de auto, zodra onder een schadeverzekering vanwege inzittenden.

Is enkel een wiphlash geclaimd? Dan ligt dit eraan of een verzekeraar het afhandelt ingeval claim op een WA-verzekering of op een schadeverzekering voor inzittenden of daar sprake is over terugval in schadevrije jaren. Dit kan u dit allerbeste bij een betreffende verzekeraar navragen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Wat betekent?”

Leave a Reply

Gravatar